Het gaat goed met Rikkie

14 juli 2023 07:54
Rikkie is helemaal weg van zijn nieuwe baasjes! Hij is graag bij ze en huppelt lekker achter ze aan. Lekker knuffelen vindt hij heerlijk. Rikkie wordt op zijn wenken bediend en verwend met allemaal lekker (zachte) snoepjes en voeding. Hij is al 600 gram aangekomen. Zijn tandvlees is nog iets rood maar ziet er al goed uit. Nog even doorgaan met de medicatie en 18 juli de laatste controle bij de dierenarts.
 
Andere mensen vindt hij erg lief, alleen in huis zijn vreemde mensen nog iets spannend. Als zijn baasjes diegene goed vinden, dan is het ook snel goed voor hem. Buiten vindt hij andere honden erg lief. Kleine honden worden meteen vriendelijk begroet. Sommige grote honden worden nog weleens met een blaf in eerste instantie op afstand gehouden, maar als hij kan snuffelen is het al snel goed. Hij huppelt vrolijk mee naast de scootmobiel en omdat lange afstanden nog wat te ver zijn mag hij tussendoor lekker op de scootmobiel meeliften.
 
Zijn bespiering is al beter en hij krijgt een lekker speklaagje op zijn ribbetjes. Hij is helemaal gewend in zijn nieuwe huis en gaat een mooie tijd tegemoet met veel liefde en knuffels. Zowel de harten van zijn nieuwe baasjes als die van de buurt heeft hij gestolen.
 
Nogmaals iedereen super bedankt voor t doneren! Rikkie gaat een mooi leven tegemoet.