Help de kittens bij Dierenopvangcentrum Gouda!

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Jaarlijks vangen we weer vele kittens op die elk intensieve zorg nodig hebben. Het grootste deel van deze dieren komt tijdens de zomermaanden bij ons binnen. Onze asielmedewerkers en gastgezinnen staan dag en nacht voor deze jonge dieren klaar. 

Ook dit jaar gaan wij er alles aan doen om de kittens in een veilige en liefdevolle omgeving op te laten groeien, en daar hebben wij jullie hulp hard bij nodig! We maken namelijk veel kosten voor de (medische) verzorging van alle kittens en moederpoezen. Sommige dieren komen namelijk ziek, gewond of verzwakt bij ons binnen. De opvang en medische zorg van een kitten kost gemiddeld € 250,-. Jouw donatie is dus van harte welkom! Voor kinderen hebben we ook leuke ideeën en tips om je eigen inzamelingsactie starten en zo nog meer donaties in te zamelen.

Helpen jullie ons mee om de kittens een mooie, veilige en liefdevolle start in het leven te geven?

Disclaimer: d
e dieren op de afbeeldingen zijn deels in de voorgaande jaren bij ons opgevangen en zijn nu dus niet meer in de opvang of beschikbaar voor adoptie. Ze hebben gelukkig allemaal een fijn huisje gevonden waar ze heerlijk verder opgroeien. Zodra er nieuwe kittens beschikbaar zijn voor adoptie, zullen we ze vermelden op www.ikzoekbaas.nl. Hier staan ook de lieve, oudere dieren die op zoek zijn naar een nieuw thuis!